Luizenmoeder-ster had nachtmerrie over kijkcijfers


Algemeen / dinsdag, maart 6th, 2018

Luizenmoeder-ster Diederik Ebbinge heeft vannacht een nachtmerrie gehad over de kijkcijfers van zijn hitserie op NPO 3. Dat bekent de acteur vandaag op Twitter.

Ebberinge vreesde dat de score gisterenavond onder de grens van 3 miljoen kijkers zouden duiken, maar dat is niet gebeurd: het kijkersaantal bleef met 3,3 miljoen erg hoog. “Godzijdank, had vannacht een nachtmerrie dat we onder de 3 miljoen waren gezakt“, zo laat de acteur, die de rol van schooldirecteur speelt, weten.

Het kijkcijferfeestje van de Luizenmoeder-acteurs duurt nog een paar weken voort. “Volgende week de slotaflevering alweer… Au au au. Maar niet getreurd de week daarna volgt nog een soort bonus en speciale aflevering met bloopers enzo. Ook leuk.”

Dat niet iederéén De Luizenmoeder leuk vindt, merkt Ebbinge op Twitter. “Ben ik de enige die De Luizenmoeder echt verschrikkelijk vindt?”, merkte Bianca bijvoorbeeld op.

Ebbinge: “Nee, je bent de 300.001ste die De Luizenmoeder verschrikkelijk vindt. De koelkast is helaas net aan je neus voorbijgegaan. Volgende keer beter!”

Eerder maakte Ebbinge zich nog druk om de berichtgeving over de kijkcijfers van De Luizenmoeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *