Luizenmoeder-sterren weigeren Veronica Magazine


Algemeen / vrijdag, maart 16th, 2018

Veronica Magazine, het grootste tv-blad van ons land, heeft in de editie van deze week een uitgebreid artikel staan over het enorme succes van De Luizenmoeder. Afgelopen zondag was het slot te zien en dit weekend volgt nog een special. Na de eerste paar afleveringen waren de acteurs uit de serie nog her en der te gast om de serie te promoten, maar al snel bleek dat absoluut niet noodzakelijk: de serie werd een enorme hype. Er werd een mediastop ingelast en daar had ook het magazine last van.

De sterren van De Luizenmoeder kozen voor één slotinterview – gisteren in De Wereld Draait Door – en verder hebben ze alles afgeslagen. Helaas greep ook Veronica Magazine mis.

Veronica Magazine laat een hoop bekende fans van de serie aan het woord en legt in het slot uit waarom de acteurs zélf niet van de partij zijn in het artikel. “Hoe het met de hoofdrolspelers van de serie gaat? Ze zijn zich kapot geschrokken van de hype. Avrotros gunt de cast rust en neemt geen interviewverzoeken meer aan.”

Ook het passeren van de Avrotros werkte niet, aldus Veronica Magazine. “Het management van Jennifer Hoffman vertelt dat de actrice er een weekje tussenuit is om bij te komen. En Ilse Warringa wordt bestookt met schnabbelaanvragen.”

Het tweede seizoen van De Luizenmoeder is inmiddels in de maak. En dat gunt het tijdschrift de acteurs onlangs alles van harte. “We gunnen de kijkcijferkanonnen een driedubbel salaris.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *